Geachte lezer,

Mijn naam is Isa Koning, alweer 23 jaar oud en ik zit in het 4e jaar van de studie Tandheelkunde. Ik ben geboren in het hoge noorden, namelijk in Groningen. Hier heb ik, samen met mijn ouders en twee zusjes, met veel plezier gewoond tot het moment dat ik hoorde dat ik mocht beginnen met de studie Tandheelkunde in Nijmegen. Deze stad was voor mij nog onbekend maar ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik ben meteen op kamers gegaan en woon nu met 6 gezellige meiden dicht bij de stad en de universiteit, ideale locatie dus.

Vanaf het tweede jaar ben ik actiever geworden binnen de TFV. Ik was bij veel activiteiten te vinden en ben lid geworden van de wintersportcommissie en de symposiumcommissie. Vanaf het derde jaar ben ik jaarvertegenwoordiger geworden waardoor ik ook plaats mocht nemen in de Onderwijscommissie. Hier heb ik veel geleerd, en dat doe ik nog steeds. Je maakt kennis met de medezeggenschap waardoor je veel te weten komt over onder andere het onderwijs binnen Tandheelkunde. Daarnaast heb je meer contact met andere studenten en docenten. Al met al erg leuk en interessant dus!

Toen er aan mij werd gevraagd of ik de rol van Vice-Praeses wou vervullen binnen het 55e bestuur der TFV was ik daarom ook meteen enthousiast en heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind het een ontzettend grote uitdaging maar heb er veel zin in.

Mocht je komend jaar vragen hebben omtrent het onderwijs of de medezeggenschap spreek mij dan zeker een keertje aan! Hopelijk mag ik jullie snel weer verwelkomen in de TFV-kamer en bij andere activiteiten.

Hoogachtend,

Isa Koning

Vice-Praeses h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Vicepraeses-tfv@radboudumc.nl