Beste allemaal,

Ik ben Femke Kloot en ik zit nu in mijn vijfde jaar van de studie Tandheelkunde. Dit jaar zal ik de functie Vice-Praeses vervullen binnen het 53e bestuur der TFV. Ik kom uit Zwijndrecht, een plaats in de buurt van Rotterdam, en woon sinds mijn eerste studiejaar op kamers in Nijmegen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan stappen, wat te drinken, of naar de film te gaan met vrienden. Ook kijk ik graag series en ik ben natuurlijk graag aanwezig bij alle activiteiten van de TFV. Ik ben al redelijk snel actief geworden binnen verschillende commissies van de TFV, waaronder: ’t Dappenglaasjecommissie, de Spiegelbeeldcommissie en de Introductiecommissie. Ook ben ik wat later begonnen als jaarvertegenwoordiging en zo kwam ik dus terecht in de Onderwijscommissie. Ik vond het daar vanaf het begin erg leuk om van alle jaren wat mee te krijgen en mee te helpen aan het verbeteren van het onderwijs en gebeurtenissen in en rondom het gebouw.

Ik kijk dan ook erg uit naar dit jaar waarin ik Vice-Praeses van de TFV mag zijn en hoop dat jullie me altijd zullen aanspreken als jullie binnen het onderwijs ergens tegenaan lopen. Hopelijk zie ik jullie snel een keertje in de TFV-kamer of bij alle andere activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Femke Kloot

Vice-Praeses h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Vicepraeses-tfv@radboudumc.nl