Spiegelbeeldcommissie

Het spiegelbeeld is het tijdschrift van de TFV. Het staat vol met leuke verhalen, recente gebeurtenissen, informatieve stukjes, puzzels en natuurlijk wist-je-datjes. De spiegelbeeldcommissie zorgt ervoor dat het spiegelbeeld vijf keer per jaar uitkomt. Iedereen wacht vol spanning af of hun geheimen, bij ons bekend zijn en dus, terug te lezen zijn in de wist-je-datjes. Daarnaast zorgen we tijdens de verbouwing ook voor de nodige updates.

Op dit moment bestaat de commissie uit zeventien hardwerkende, creatieve en enthousiaste leden! We beginnen elke editie met een vergadering waarin we de vorige editie bespreken én brainstormen voor de nieuwe editie. Uiteindelijk verdelen we de taken voor de volgende editie over de commissieleden. De stukjes worden geschreven en hierna moeten deze leuke stukjes ook worden ontworpen, zodat het een fantastisch mooie pagina wordt. Wanneer alle pagina’s zijn ontworpen, zorgt de eindredactie ervoor dat alle bladzijden bij elkaar komen te staan zodat het een echt tijdschrift wordt. Tot slot wordt het spiegelbeeld opgestuurd naar de drukker en als het dan bij ons geleverd wordt zorgen we dat iedereen het spiegelbeeld uiteindelijk kan gaan lezen.

Onze commissie werkt met veel plezier samen om alle TFV-leden, docenten en sponsoren te voorzien van een mooi Spiegelbeeld. Ik wens iedereen dan ook veel leesplezier!

Als je meer wilt weten over de commissie, leuke onderwerpen weet voor de volgende editie óf de nieuwste roddel hebt die niet kan ontbreken in de wist-je-datjes dan kun je altijd mailen naar: spiegelbeeld.redactie1@gmail.com

Spiegelbeeldcommissie

Commissieleden:

Katelijne Prick (VP)
Cecile van den Hurck
Fleur Simons
Jia Xin Kam
Femke Kloot
Marjolein de Ruiter
Floris Bandell
Kristi de Graaf
Pien Mensink
Jeske Pfundt
Wouter Worms
Daphne Pijnenburg
Ragna Vermij
Eline de Winter
Celeste Janssen