Pharmeon

Pharmeon

KNMT

KNMT

Raadsheren

Raadsheren

ANT

ANT

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Colgate

Colgate

ABN AMRO

ABN AMRO

KRT

KRT

Dental Clinics

Dental Clinics

Tijssen

Tijssen

Karssen

Karssen

HUSK

HUSK

Rovidam

Rovidam

CAS

CAS

DentConnect

DentConnect

Henry Schein

Henry Schein

Vvaa

Vvaa

Sibbing

Sibbing

implacom

implacom

Spiegelbeeldcommissie

Het spiegelbeeld is het tijdschrift van de TFV. Het staat vol met leuke verhalen, recente gebeurtenissen, informatieve stukjes, puzzels en natuurlijk wist-je-datjes. De spiegelbeeldcommissie zorgt ervoor dat het spiegelbeeld vijf keer per jaar uitkomt. Iedereen wacht vol spanning af of hun geheimen, bij ons bekend zijn en dus, terug te lezen zijn in de wist-je-datjes. Daarnaast zorgen we tijdens de verbouwing ook voor de nodige updates.

Op dit moment bestaat de commissie uit zeventien hardwerkende, creatieve en enthousiaste leden! We beginnen elke editie met een vergadering waarin we de vorige editie bespreken én brainstormen voor de nieuwe editie. Uiteindelijk verdelen we de taken voor de volgende editie over de commissieleden. De stukjes worden geschreven en hierna moeten deze leuke stukjes ook worden ontworpen, zodat het een fantastisch mooie pagina wordt. Wanneer alle pagina’s zijn ontworpen, zorgt de eindredactie ervoor dat alle bladzijden bij elkaar komen te staan zodat het een echt tijdschrift wordt. Tot slot wordt het spiegelbeeld opgestuurd naar de drukker en als het dan bij ons geleverd wordt zorgen we dat iedereen het spiegelbeeld uiteindelijk kan gaan lezen.

Onze commissie werkt met veel plezier samen om alle TFV-leden, docenten en sponsoren te voorzien van een mooi Spiegelbeeld. Ik wens iedereen dan ook veel leesplezier!

Als je meer wilt weten over de commissie, leuke onderwerpen weet voor de volgende editie óf de nieuwste roddel hebt die niet kan ontbreken in de wist-je-datjes dan kun je altijd mailen naar: spiegelbeeld.redactie1@gmail.com

Commissieleden:

Jeske Pfundt (VP)
Jia Xin Kam
Femke Kloot
Ragna Vermij
Mike Mennen
Thymen Naaktgeboren
Loraine van Bavel
Jet Anspach
Anouk van Overveld
Quinty Ketels
Isa Zandstra