Vanaf afgelopen december ben ik begonnen als Quaestor in het bestuur der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen. Mijn naam is Tillo Floren, en zo’n 21 jaar geleden ben ik in de grote stad Nijmegen geboren. De eerste jaren van mijn leven heb ik in het pittoreske Nederasselt gewoond, maar toen ik begon met studeren werd het ouderlijk huis al vrijwel direct vervangen voor het roemruchte Villa Schimmelzicht; het tandheelkunde-studentenhuis, waar ik met vijf andere dentale helden mijn onderkomen heb opgebouwd. Inmiddels zit ik in het vierde jaar van mijn studie, het eerste jaar van de master, en ben ik alweer hard op weg om tandarts te worden.

In mijn vrije tijd zal ik degene zijn die dit jaar de sponsoring en boekhouding van de TFV bijhoudt. Geen onbekende omgeving voor mij, want ik heb al menig commissie op mijn naam staan; zo ben ik actief in de promocommissie en de cultuurcommissie, en van die laatste heb ik een jaartje het VP-schap mogen dragen. Daarnaast maakte ik onderdeel uit van de commissie die het legendarische lustrumgala in Baarlo heeft georganiseerd, en tik ik af en toe met mijn drumstokken in de maat van de TFV-band The White Spots. Mocht je me niet bij de TFV kunnen vinden, dan is er een kans dat ik op de judomat sta bij NSJV Fudoshin, de studenten judo vereniging waar ik in de afgelopen jaren mijn zwarte band heb gehaald en een jaar in het bestuur heb gezeten als penningmeester.

Met deze ervaring in mijn broekzak ga ik met mijn bestuur aan de slag om er een geweldig jaar van te maken voor onze leden en andere betrokkenen. Let’s go!

Getekend,

Tillo Floren

Quaestor h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen
quaestor-tfv@radboudumc.nl