Beste lezers,

Mijn naam is Marlou Baltussen, ik ben 22 jaar en inmiddels zit ik alweer in het vierde jaar van de studie Tandheelkunde. Bovendien vervul ik dit jaar met een heleboel enthousiasme en plezier de functie Quaestrix binnen het 54e bestuur der TFV. Ik kom uit het kleine Brabantse dorpje Wanroij, waar ik samen met mijn broertje en zusje opgegroeid ben. Inmiddels woon ik alweer meer dan 3 jaar op kamers in Nijmegen, en dat bevalt me ook helemaal prima!

Het komende jaar zal ik mijn hobby’s zoals sporten, piano spelen en lekker kletsen met vriendinnen even op een lager pitje moeten zetten, om tijd te maken voor het bijhouden van de boekhouding en de sponsoring van de TFV. Ik vind het super leuk om mezelf nog wat extra in te zetten naast de commissies waar ik al langere tijd deelnemer van ben (geweest).

Zo ben ik al sinds het begin van mijn studie actief lid van de zeer gezellige feestcommissie, maar ook de fotocommissie, de rallycommissie en de onderwijscommissie ontbreken niet op mijn lijstje.

Ik vind het een enorme eer en het is tevens mijn grootste uitdaging dit jaar, om mijn huidige rol als Quaestrix uit te mogen voeren. Het jaar is pas net begonnen, maar ik heb er nu al zo ontzettend veel van geleerd, zelfs dingen waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Samen met mijn vijf andere toppers van bestuursgenootjes gaan we van 2020 een mooi jaar maken, daar ben ik van overtuigd!

Mocht je nog vragen hebben, even gezellig een babbeltje willen maken, óf natuurlijk naar een prachtig declaratieformulier op zoek zijn (niet te vergeten), twijfel dan niet om me even aan te spreken.

Jullie weten me te vinden!

Marlou Baltussen

Quaestrix h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen
quaestor-tfv@radboudumc.nl