Geachte lezer,

Mijn naam is Tijmen Meertens, ik ben 20 jaar oud en zit in het derde jaar van de studie Tandheelkunde. Bovendien vervul ik dit jaar vol enthousiasme de functie Quaestor binnen het 55ste bestuur der TFV. Ik ben geboren in de mooie stad Utrecht en later opgegroeid in het dorp Son, naast Eindhoven samen met mijn zus en broertje. Inmiddels woon ik alweer meer dan 2 jaar met plezier in een hecht studentenhuis in Nijmegen.

Toen ik in 2018 binnenkwam bij Tandheelkunde viel ik met mijn neus in de boter. In november vond namelijk het 11e lustrum van de TFV plaats! Als lid van de feestcommissie in die tijd ben ik erachter gekomen wat voor gezellige en bruisende vereniging de TFV is en ik wist meteen dat ik me hier graag voor wilde inzetten! Zo ben ik naast de feestcommissie ook actief (geweest) in de eerstejaarcommissie, sinterklaascommissie, rallycommissie en in onze band; The White Spots als saxofonist!

Het is een enorme eer en een spannende uitdaging om dit jaar de functie Quaestor te mogen bekleden. Ik heb er ongelooflijk veel zin in en ik weet zeker dat het samen met mijn 5 bestuursgenootjes ondanks de coronapandemie een geweldig jaar gaat worden!

Mocht je nog vragen hebben, even gezellig een babbeltje willen maken, óf natuurlijk naar een prachtig declaratieformulier op zoek zijn (niet te vergeten), twijfel dan niet om me even aan te spreken. Ik hoop jullie weer snel te kunnen zien in de TFV-Kamer dit jaar!

Hoogachtend,

Tijmen Meertens

Quaestor h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Quaestor-tfv@radboudumc.nl