Geachte lezer,

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Baukje van Iersel, 22 jaar oud en derdejaars student Tandheelkunde. Naast dat ik nu in het mooie Nijmegen woon en studeer, ben ik hier ook geboren. Ik ben echter een dorpje verderop, in Beuningen, opgegroeid. Na mijn VWO heb ik eerst nog het deelcertificaat natuurkunde moeten halen, alvorens ik aan mijn droomstudie kon beginnen.

Nijmegen was voor mij dus al bekend terrein, maar de TFV was voor mij helemaal nieuw. Het duurde niet lang voordat ik er achter kwam wat een mooie en diverse vereniging de TFV is. Vanaf het begin van mijn studie was ik te vinden bij de verschillende activiteiten van de TFV en ben ik onder andere actief geworden bij ’t Dappenglaasjecommissie waar ik later ook VP van ben geworden.

Dit jaar is aan mij de eer om het Praesidaat der TFV op mij te nemen. Toen ik voor deze functie werd gevraagd was ik totaal overrompeld, maar de keuze was snel gemaakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm veel zin in heb in dit jaar! Om mij heen heb ik vijf mega enthousiaste toppers verzameld, die er net zoveel zin in hebben als ik. Ondanks dat ook dit jaar de gevolgen van de coronapandemie nog sterk voelbaar zullen zijn, gaan wij ons uiterste best doen om er naast een bijzonder jaar, ook een hartstikke mooi, gaaf en gezellig jaar van te maken voor de TFV!

Mocht u vragen hebben over zaken aangaande de TFV of gewoon zin hebben in een praatje, spreek mij dan vooral even aan. U kunt mij ook altijd een mailtje sturen, ik help u graag.

 

Hoogachtend,

Baukje van Iersel

 

Praeses h.t der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

praeses-tfv@radboudumc.nl