image-2018-06-03 (6) 

Beste lezers,

Ik ben Sophie van der Torre, 21 jaar en ik zal komend jaar de taak van Praeses vervullen binnen het 52e bestuur der TFV. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, waar ik ben opgegroeid met mijn ouders, zusje en twee katten. Na mijn middelbare schooltijd moest ik dan toch echt een andere hometown gaan zoeken. Toen ik besloot Tandheelkunde te gaan doen was ik er al snel uit dat dat Nijmegen moest worden. Ik heb hiervoor gekozen door de goede sfeer die zowel op de opleiding als in de stad hangt en het heeft niet teleurgesteld!

Ik ben binnengekomen bij Tandheelkunde via de decentrale selectie en direct op kamers gegaan. Dit bleek een hele goede keuze te zijn, omdat ik direct vanaf de Introductie al vol mee kon doen en meteen Nijmegen goed kon leren kennen. In mijn eerste jaar ben ik direct bij een dispuut gegaan, wat ervoor heeft gezorgd dat ik veel mensen ook juist van andere studies heb leren kennen en daar een hele hechte groep vriendinnen heb opgebouwd. Daarnaast ben ik ook redelijk snel actief geworden bij de TFV en zit ik in de Promocommissie, Symposiumcommissie en Cultuurcommissie. Afgelopen jaar heb ik de Cultuurcommissie zelfs voorgezeten, wat ik echt supergaaf vond om te doen. Toen ik gevraagd werd als Praeses kon ik dan eigenlijk niet anders dan ja zeggen, omdat ik meteen zeker wist dat het een ervaring zou worden die ik niet had willen missen. En dat is het ook, nu al!

We staan op moment van schrijven nog aan het begin van ons jaar, maar we hebben een hele fijne groep met zijn zessen, we hebben en super veel zin in en gaan keihard ons best doen om er een prachtig lustrumjaar van te maken! Als jullie vragen hebben of gewoon een keertje willen komen kletsen zijn jullie natuurlijk altijd welkom om langs te komen in de TFV kamer!

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Sophie van der Torre

Praeses h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen
praeses-tfv@radboudumc.nl