Pharmeon

Pharmeon

KNMT

KNMT

Raadsheren

Raadsheren

ANT

ANT

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Colgate

Colgate

ABN AMRO

ABN AMRO

KRT

KRT

Dental Clinics

Dental Clinics

Tijssen

Tijssen

Karssen

Karssen

HUSK

HUSK

Rovidam

Rovidam

CAS

CAS

DentConnect

DentConnect

Henry Schein

Henry Schein

Vvaa

Vvaa

Sibbing

Sibbing

implacom

implacom

Introductiecommissie

Voor eerstejaars studenten breekt er met het beginnen van een nieuwe studie een spannend tijd aan; een nieuwe opleiding, een nieuwe stad en meer verantwoordelijkheden. Dat is natuurlijk niet niks. Echter is dit ook het begin van de beste tijd van hun leven! Dit betekent een heleboel nieuwe vrienden en een heleboel feesten, borrels en activiteiten.

Om deze periode goed in te luiden, wordt er ieder jaar rond maart een Introductiecommissie gevormd binnen de TFV. Deze commissie, met 10 tot 12 dolenthousiaste ouderejaars studenten, zet zich volledig in om ervoor te gaan zorgen dat de nieuwe eerstejaars studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde een onvergetelijke week gaan beleven tijdens hun introductie.

In de maanden voorafgaand aan de introductie zijn zij druk bezig met het bedenken van leuke activiteiten, gekke themafeestjes en het maken van een tof introfilmpje. Veel plezier beleef je dus zeker samen in deze commissie, voordat de introductie Ć¼berhaupt is begonnen.

Tijdens de week zorgen zij er samen met de mentorouders voornamelijk voor dat de eerstejaars volop kunnen genieten (en zij zelf natuurlijk ook) en dat de nieuwe studenten op de perfecte manier alvast kennis kunnen maken met alles wat de TFV in de komende jaren voor ze te bieden heeft.

Kortom, het is een van de tofste commissies van de TFV die er bestaat, omdat je met elkaar zoveel lol hebt en nogmaals een van de mooiste weken van je leven mag herbelevenā€¦

Ohlin Cremers

VP Introductiecommissie 2019