Hallo aankomende studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde!

De intro van de HAN en de RU overlappen dit jaar waardoor het voor Mondzorgkunde verwarrend is waar je je moet aanmelden. Het beste is om je aan te melden bij de TFV intro op de RU aangezien je alleen maar bent met studenten met een zelfde studierichting, ook duurt deze intro langer en is de intro gezelliger! Een tweede optie is om je bij beide intro’s aan te melden aangezien het allebei vrijblijvend is, dus zo kan je ook bij de HAN een dag meelopen mits je dit graag wilt!

Gefeliciteerd met jullie toelating tot de opleiding Tandheelkunde of Mondzorgkunde in Nijmegen. Jullie staan aan het begin van een nieuw en spannend, maar vooral héél erg leuk avontuur. Namens de Tandheelkundige FaculteitsVereniging heten wij jullie dan ook graag van harte welkom!

Gedurende de opleiding volgen jullie als studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde onderwijs in hetzelfde gebouw en zullen jullie veel met elkaar te maken hebben. Hoe leuk is het dan om je medestudenten zo snel mogelijk te ontmoeten en vriendschappen te sluiten voor de rest van je leven? Grijp je kans en doe mee aan de introductie die plaatsvindt van zondag 22 tot en met maandag 30 augustus!

Speciaal voor jullie organiseren wij, de Introductiecommissie van de TFV, een week vol activiteiten die te maken hebben met de opleidingen Tandheelkunde en Mondzorgkunde, de stad Nijmegen, de TFV en het studentenleven.

intro collage intropagina

Wij hopen natuurlijk deze activiteiten zoveel mogelijk fysiek kunnen plaatsvinden, maar vorig jaar hebben is al bewezen dat een online introductie nog steeds ontzettend leuk kan zijn!
Aan het begin van de week zullen jullie kennismaken met een aantal docenten en het gebouw, zodat jullie in september niet zullen verdwalen binnen de verschillende verdiepingen. Verder zijn er tal van activiteiten die ervoor zorgen dat jullie na een week een hele hoop kennis rijker zijn over de stad Nijmegen, de TFV en het studentenleven. Haal de themakleding voor de verschillende feestjes dus (hopelijk!) alvast maar uit de kast.

Misschien is het nog een beetje spannend om alleen aan de introductie te beginnen, maar geen zorgen: je bent namelijk niet de enige die zich zo zal voelen! Tijdens de introductie vorm je met jouw medestudenten een introgroepje. Om jullie niet geheel aan jullie lot over te laten wordt ervoor gezorgd dat elk groepje vier behulpzame en gezellige mentorouders krijgt. Jullie mentorouders, ook wel intromama’s- en papa’s genoemd, vormen al vóór de intro een aanspreekpunt en zullen jullie tijdens en na de introductieweek door dik en dun steunen. Binnen een mum van tijd lijkt het dan ook alsof je jouw medestudenten en mentorouders al jaren kent!

Om jullie een klein beetje een beeld te geven van hoe zo’n introductie week er precies uit ziet bij de TFV kunnen jullie hieronder het programma van de introductie van vorig jaar bekijken. Ook kunnen jullie door hier te klikken het speciale intro tijdschrift “het spiegelbeeld” bekijken. Daarnaast kun je meer informatie vinden op de website van de RU-introductie door hier te klikken.

Gedurende één van de leukste weken van het studiejaar leer jij jouw medestudenten én ouderejaars (die handige tips kunnen geven tijdens de rest van de studie) kennen en word je wegwijs binnen het Tandheelkundegebouw en binnen Nijmegen. Kortom: een week die je nooit zult vergeten en het begin van een fantastische studententijd. Meld je daarom zo snel mogelijk aan volgens de onderstaande procedure zodat jij deze geweldige week niet hoeft te missen!

Aanmelding studenten Tandheelkunde (RU):

Gefeliciteerd, je bent geselecteerd voor de studie Tandheelkunde. Nu kun je je gaan aanmelden voor de introductie 2021. Hiervoor moet je je eerst in Studielink aanmelden. Als dit eenmaal achter de rug is, ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke link. Middels deze link kom je als student bij een betaalmodule (ook geschikt voor buitenlandse studenten).Normaliter zijn de kosten voor een hele intro rond de 80,-. Dit jaar kan dit een ander bedrag zijn door de eventuele corona-maatregelen. Mocht je iets over een QR-code hebben gelezen, die wordt dit jaar waarschijnlijk niet verstrekt. De introductiecommissie checkt gewoon op zondag de 22’ste of je je hebt ingeschreven voor de introductie. Wel ontvang je vrijdag de 21’ste een link naar het online-introductieplatform. Als klapper op de vuurpijl ontvang je een Radboud Hoodie. Voor informatie over aanmelden kun je kijken op de Radboud site door HIER te klikken.

Aanmelding Studenten Mondzorgkunde (HAN):
Gefeliciteerd met jouw plekje binnen de opleiding Mondzorgkunde! Omdat de introductie officieel gezien van de universiteit is, en jullie als Mondzorgkundestudenten de eer krijgen om ook aan deze supertoffe intro mee te mogen doen, is het een hele grote aanrader dit ook echt te doen! De Ru intro duurt iets langer en zal jou alle nodige informatie geven die je nodig hebt!
De aanmelding gaat wel iets anders dan voor de RU studenten. Wanneer je bent ingeloot krijg je vanuit de HAN een welkomstbrief toegestuurd, hier staat wat informatie over de introductie in.

Om je aan te melden voor de TFV-introductie zal je als mondzorgkunde student een mailtje naar introductie@ru.nl moeten sturen met daarin:

  • Je naam
  • E- mailadres
  • Telefoonnummer
  • Geslacht
  • Geboortedatum

Wanneer je dit gedaan hebt zal de RU zo snel mogelijk met jou contact opnemen en zal je hetzelfde traject als de tandheelkundestudenten doorlopen.
Mocht je hier nog vragen over hebben, of vragen over de introductie in het algemeen, dan kun je mailen naar het mailadres van de Introductiecommissie: tfv.introductiecommissie@gmail.com
Verdere informatie vanuit de RU is te vinden op: http://www.ru.nl/introductie/

Wij hopen jullie allemaal te zien op de 22’ste !

Pharmeon

Pharmeon

KNMT

KNMT

Raadsheren

Raadsheren

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Colgate

Colgate

ABN AMRO

ABN AMRO

KRT

KRT

Dental Clinics

Dental Clinics

Tijssen

Tijssen

Karssen

Karssen

HUSK

HUSK

Rovidam

Rovidam

CAS

CAS

DentConnect

DentConnect

Henry Schein

Henry Schein

Vvaa

Vvaa

Sibbing

Sibbing

implacom

implacom

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Stand Alone

Dental Stand Alone