intro collage intropagina

Hallo aankomende studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde!

Gefeliciteerd met jullie plaats voor de opleiding Tandheelkunde of Mondzorgkunde in Nijmegen. Een nieuw, spannend en leuk avontuur staat nu echt voor de deur. Namens de TFV willen wij jullie allemaal van harte welkom heten!

Ieder jaar organiseren wij (de Introductiecommissie) een introductie voor alle nieuwe studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde. De rest van jullie studententijd zullen jullie (tandheelkunde en mondzorgkunde) in hetzelfde gebouw zitten en veel met elkaar te maken hebben. Wat is er dan leuker om elkaar vanaf het begin af aan al te leren kennen en het gezellig te hebben? Grijp je kans en doe mee met de introductie!

De introductieweek zal plaatsvinden van 23 tot 26 augustus 2020. Tijdens deze week zullen jullie kennis maken met de stad Nijmegen, de TFV, het studentenleven en uiteraard zoals net gezegd jullie toekomstige studiegenoten. Meer info hierover kan je vinden op RU introductie.

In het begin zal je waarschijnlijk nog weinig mensen kennen. Geen zorgen, je bent niet de enige! Al snel zul je steeds meer mensen leren kennen waarmee je de rest van de week een fantastische tijd gaat beleven. Deze week staat vol met leuke activiteiten en feestjes, speciaal voor jullie georganiseerd.

Natuurlijk worden jullie niet aan jullie lot overgelaten en hebben wij gezorgd voor leuke begeleiding deze week. Ook wel bekend als de intromama’s en –papa’s. Er zullen dit jaar zes introgroepjes zijn waarbij ieder groepje 4 mentorouders heeft, die jullie tijdens de introductie door dik en dun zullen helpen en steunen.

Jullie zullen worden voorzien van informatie over het leven buiten te studie maar natuurlijk ook over het leven op de opleiding zelf. Een speciale dag zal worden ingepland waarbij jullie met een aantal docenten en het gebouw kennis zullen maken, zodat wanneer je in september echt van start gaat met je studie, je niet verdwaald hoeft rond te lopen.

Om jullie een klein beetje een beeld te geven van hoe zo’n introductie week er precies uit ziet bij de TFV kunnen jullie hieronder het programma van de introductie van vorig jaar bekijken. Ook kunnen jullie via deze link het speciale intro tijdschrift “het spiegelbeeld” bekijken: https://drive.google.com/file/d/1SOkZKHTVZnNpm-_jBnNvZAz2Bm8ABe_3/view?usp=sharing

Houd voor het actuele programma de updates van je mentorouders in de gaten!

Inschrijvingen introductie Tandheelkunde &  Mondzorgkunde zijn gesloten, aanmelden/mailen is helaas niet meer mogelijk.

Aanmelding studenten Tandheelkunde (RU):

Gefeliciteerd, je bent geselecteerd voor de studie Tandheelkunde. Nu kun je je gaan aanmelden voor de introductie 2020. Hiervoor moet je je eerst in Studielink aanmelden. Als dit eenmaal achter de rug is, ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke link. Middels deze link kom je als student bij een betaalmodule (ook geschikt voor buitenlandse studenten). Dit jaar betaal je slechts €20,-, omdat het programma wat verkort is door de Corona-maatregelen. Mocht je iets over een QR-code hebben gelezen, die wordt dit jaar niet verstrekt. De introductiecommissie checkt gewoon op zondag de 23’ste of je je hebt ingeschreven voor de introductie. Wel ontvang je vrijdag de 21’ste een link naar het online-introductieplatform. Als klapper op de vuurpijl ontvang je een Radboud Hoodie; half augustus ontvang je een mail met een code waarmee je deze kunt bestellen in de webshop, zodat hij via de post bij je aankomt. Dit kan tot en met september, maar natuurlijk leuk als je hem tijdens de intro al hebt!

Aanmelding Studenten Mondzorgkunde (HAN):
Gefeliciteerd met jouw plekje binnen de opleiding Mondzorgkunde! Omdat de introductie officieel gezien van de universiteit is, en jullie als Mondzorgkundestudenten de eer krijgen om ook aan deze super toffe intro mee te mogen doen, is het een hele grote aanrader dit ook echt te doen!
De aanmelding gaat wel iets anders dan voor de RU studenten. Wanneer je bent ingeloot krijg je vanuit de HAN een welkomstbrief toegestuurd, hier staat wat informatie over de introductie in.

!! Om je aan te melden voor de TFV-introductie zal je als mondzorgkunde student een mailtje naar introductie@ru.nl moeten sturen met daarin:

  • Je naam
  • E- mailadres
  • Telefoonnummer
  • Geslacht
  • Geboortedatum

Wanneer je dit gedaan hebt zal de RU zo snel mogelijk met jou contact opnemen en zal je hetzelfde traject als de tandheelkundestudenten doorlopen.
Mocht je hier nog vragen over hebben, of vragen over de introductie in het algemeen, dan kun je mailen naar het mailadres van de Introductiecommissie: tfv.introductiecommissie@gmail.com
Verdere informatie vanuit de RU is te vinden op: http://www.ru.nl/introductie/

Namens het TFV bestuur en de Introductiecommissie, hopen we jou in augustus te verwelkomen bij onze introductie! Tot dan!

Pharmeon

Pharmeon

KNMT

KNMT

Raadsheren

Raadsheren

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Nederlands wetenschappelijke vereniging tandartsen

Colgate

Colgate

ABN AMRO

ABN AMRO

KRT

KRT

Dental Clinics

Dental Clinics

Tijssen

Tijssen

Karssen

Karssen

HUSK

HUSK

Rovidam

Rovidam

CAS

CAS

DentConnect

DentConnect

Henry Schein

Henry Schein

Vvaa

Vvaa

Sibbing

Sibbing

implacom

implacom

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Stand Alone

Dental Stand Alone