Eerstejaarscommissie

De eerstejaarscommissie is, zoals de naam al zegt, een commissie die bestaat uit eerstejaars studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Deze commissie staat onder leiding van 1 à 2 ouderejaars. Ieder jaar organiseert de eerstejaarscommissie een aantal themafeesten, die altijd goed in de smaak vallen. Afgelopen jaar zijn er feesten geweest als het ‘pauper-gala’, ‘los in het sprookjesbos’, ‘ you only live onesie in the zoo’. Ook organiseert deze commissie een aantal keer een thema-Dappen. Zo wordt er ieder jaar rond Valentijn, een ValentijnsDappen georganiseerd waarbij ook ieder  jaar heel cliché word gedaan aan een rozenactie.
Natuurlijk is de intro voor de eerstejaarsleden altijd één groot feest, die helaas maar een week duurt. Ook daarvoor organiseert de eerstejaarscommissie altijd het after-intro feest. Waarbij iedereen weer even goed kan worden herinnert aan deze leuk periode.

Kortom, de eerstejaarscommissie zorgt vooral voor leuke feestjes waarbij ‘jong en oud’, gezellig met z’n alle samen komen.

Contact: assessorii-tfv@radboudumc.nl

 

Eerstejaarscommissie

Commissieleden:
Iris Lenssen (VP)
Jeske Pfundt
Jasper Vrielink
Gina Ovaa
Sebastiaan Smit
Carlijn Flapper
Tom Gommers
Jackelien Netjes
Imre Wijngaarden
Finola van der Ver