Geachte Lezer,

Mijn naam is Jet Anspach en ik zal komend jaar de taak van Assessor II gaan vervullen binnen het 53e bestuur der TFV. Ik ben 19 jaar geleden geboren in Almelo, een stad in het mooie Twente. Ik heb hier mijn diploma gehaald. Nu studeer ik Mondzorgkunde en zit ik op kamers. In mijn vrije tijd hockey ik en speel ik wedstrijden op de zondag. Verder vind ik het leuk om gezellig met vrienden(innen) dagjes weg te gaan of te gaan stappen met z’n allen. Ook ben ik vaak te vinden bij de voetbalclub Heracles Almelo.

In mijn eerste jaar heb ik een aantal toffe feestjes van de TFV meegemaakt en dit viel zeer goed in de smaak bij mij. Halloween, Sinterklaas en het TFV-weekend naar Brugge waren een van deze vele feestjes. Toen ik gevraagd werd als Assessor II was dit een grote, maar ontzettend leuke verassing. Dit was de kans voor mij om actief te worden binnen de TFV en kon ik deze natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Wanneer jullie vragen hebben met betrekking tot Mondzorgkunde of iets anders, kunnen jullie altijd mailen of gezellig langskomen in de TFV-kamer!​

Jet Anspach

Assessor II h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereiniging Nijmegen

assessorii-tfv@radboudumc.nl