Geachte lezer,

Mijn naam is Bregje Beukers en ik zal dit jaar met veel enthousiasme en plezier de functie Assessor II binnen het 55e bestuur der TFV bekleden. Inmiddels zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Mondzorgkunde. Mijn 18 lentes maken mij de jongste van de groep. Verder kom ik uit het oh zo mooie Twente, waar ik samen met mijn ouders, grote broer en zus ben opgegroeid. Hier ben ik in de weekenden nog vaak te vinden, om bijvoorbeeld mijn rol als tante uit te voeren en te knuffelen met mijn babynichtje en -neefje. Nu woon ik alweer ruim een jaar in een gezellig meidenhuis hier in Nijmegen.

Ondanks dat ik hier ruim een jaar in dit gebouw rondloop, ben ik al vanaf het begin actief binnen de TFV. Zo heb ik al veel leuke activiteiten en feestjes meegemaakt, stond ik bijna iedere donderdag te genieten van een lekker biertje in ’t Dappenglaasje en heb ik deelgenomen aan de Eerstejaarscommissie.

Het komende jaar zal ik mij voornamelijk bezighouden met het onderhouden van onze Sociale Media, het onderwijs van Mondzorgkunde en natuurlijk het betrekken van mondzorgkundestudenten binnen de TFV.

Ik vind het een hele eer om mijn rol als Assessor II te mogen uitvoeren en kan niet wachten om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met mijn andere vijf bestuursgenoten er een geweldig jaar van ga maken. Wanneer jullie met vragen zitten over Mondzorgkunde of iets anders, of heb je gewoon zin om even te babbelen, mag je me natuurlijk altijd aanspreken!

Hoogachtend,

Bregje Beukers

 

Assessor II h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging

assessorii-tfv@radboudumc.nl