Geachte lezer,

Mijn naam is Yvonne Sleegers en ik zal dit jaar de taak van Assessor II gaan vervullen binnen het 54e bestuur der TFV. Ik ben 21 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Mondzorgkunde. Ik ben opgegroeid in het Brabantse dorpje Hapert. In 2016 ben ik geslaagd voor de Havo en heb eerst de tweejarige opleiding tandartsassistent gevolgd en afgerond. Vanaf november 2018 woon ik in het prachtige Nijmegen en is mijn studentenleven echt begonnen.

In mijn eerste jaar heb ik een aantal toffe dingen meegemaakt met de TFV. Ik ben mee geweest op Wintersport naar Les Deux Alpes, zeilweekend naar Balk, het TFV Weekend naar Antwerpen en heb veel gezellige feestjes mee kunnen pakken zoals het G4-feest, Lustrum Open feest en Medness.

Toen ik gevraagd werd als Assessor II was dit een grote, maar ontzettend leuke verrassing. Dit was de kans voor mij om actief te worden binnen de TFV en dit kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Wanneer jullie vragen hebben met betrekking tot Mondzorgkunde of iets anders, kunnen jullie altijd mailen of gezellig langskomen in de TFV-kamer!

Yvonne Sleegers

Assessor II h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereninging Nijmegen

assessorii-tfv@radboudumc.nl