Beste lezer,

Mijn naam is Jasper Vrielink, 3e jaars student tandheelkunde en ik zal komend jaar de taak als Assessor I op mij nemen. 21 jaar geleden ben ik geboren in Apeldoorn. Hier ben ik opgegroeid met mijn ouders en onze hond en was vaak te vinden bij de hockey en op de tennisbaan.

Vrij vroeg op de middelbare wist ik dat ik Tandheelkunde wilde gaan studeren, maar ik zat toen nog op de Mavo, dus mijn weg duurde iets langer. Vrij snel ben ik op Villa Schimmelzicht komen wonen met vijf top gasten en hierdoor veel in aanraking gekomen met de TFV. Sinds jaar 1 ben ik actief bij onze vereniging, op dit moment heb ik al bij 6 commissies een top tijd gehad.¬† Elke donderdag kun je mij vinden in onze prachtige soci√ęteit ’t Dappenglaasje en als je geweldige spullen wilt kopen van de TFV kun je mij altijd even aanspreken!

Het komende jaar zal ik mij vooral bezighouden met het up-to date houden van de site, de promo van de TFV en zal ik zorgen dat er weer een mooie praktijkforum georganiseerd wordt. Maar natuurlijk zorg ik er ook voor dat er bijna elke pauze een lekkere pot koffie klaar staat. Dus heb je een slecht humeur kom dan langs voor een gezellig praatje met een veel te sterke bak ouderwetse filter pleur. Weet je niet wie ik ben zoek dan naar de langste persoon op tandheelkunde dan zit je hoogstwaarschijnlijk goed.

Hoogachtend,

Jasper Vrielink

Assessor I h.t. der Tandheelkunde FaculteitsVereniging Nijmegen.
assessori-tfv@radboudumc.nl