Pieter foto

Beste lezer,

Met veel trots stel ik mijzelf voor als Assessor I in het 52e bestuur der Tandheelkundige FaculteitsVereniging.

Ik ben Pieter Reussing, 20 jaar en zal aankomend jaar de rol van Assessor I vervullen, de mooiste taak binnen het TFV bestuur.
Ik ben een 3e jaars tandheelkunde student, maar zit momenteel in het 2e leerjaar van Tandheelkunde. Ik kom oorspronkelijk uit Westervoort, een klein plaatsje op 5 minuten van Arnhem. Ik woon al een tijdje met veel plezier op kamers in Nijmegen en ben hier tegenwoordig eigenlijk altijd wel te vinden.

Ik ben sinds vroege leeftijd al een fanatieke voetballer, en nu ook in mijn studententijd trap ik elke week 3 keer een balletje met de mooie heren van Kunde 1. Verder ben ik regelmatig te vinden in de kroegen van het Nijmegen centrum of de mooiste kroeg van Nijmegen, namelijk ons eigen Dappenglaasje. Als Assessor I zal ik mij bezighouden met het beheer van de site, ik ga deze proberen te optimaliseren en verbeteren. Verder beheer ik de Social media van de TFV en kan je mij onwijs dm’en via de TFV facebook. Ook zal ik samen met Pepijn weer proberen te zorgen voor een onvergetelijk Praktijkforum, en Praktijkforumreis niet te vergeten. Mijn specialiteit is de TFV kamer te voorzien van sterk gemaakte koffie om alle brakke oogjes elke dag weer wijd open te krijgen.

Voor vragen over evenementen, de site, Praktijkforum of iets compleets anders kan je altijd bij mij terecht in de TFV-kamer, via de mail of spreek mij even aan in ’t Dappenglaasje!

Pieter Reussing

Assessor I h.t. der Tandheelkunde FaculteitsVereniging Nijmegen.
assessori-tfv@radboudumc.nl