Beste lezer,

Mijn naam is Arjen Meijer (Cor) en ik ga aankomend jaar de taak als Assessor I op mij nemen. Ik ben 20 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van Tandheelkunde. Ik ben geboren in de buurt van Rotterdam, maar ik ben al gauw naar het oosten verhuisd naar het dorpje De Steeg. Sinds het begin van mijn studie woon ik samen met 2 Tandheelkunde-studenten in het prachtige Villa al Dente. Mijn favoriete bezigheden zijn gymen, met vrienden afspreken en een balletje trappen. In de weekenden dat ik thuis ben, houd ik er ook erg van om te mountainbiken op de Veluwe.

Vrij laat wist ik pas dat ik Tandheelkunde wilde gaan studeren, maar op het moment ben ik nog steeds super blij met mijn keuze! Direct in de intro-week merkte ik dat de TFV een super fijne en hechte studievereniging vormt. Ik ben in mijn eerste jaar direct actief geworden binnen de TFV bij de eerstejaarscommissie, maar ook als intropapa.

Het komende jaar zal ik mij vooral bezighouden met het up-to-date houden van de site, de promo van de TFV en zal ik zorgen dat er weer een mooie praktijkforum georganiseerd wordt. Maar natuurlijk zorg ik er ook voor dat er bijna elke pauze een lekkere pot koffie klaar staat. Dus heb je een slecht humeur, kom dan langs voor een gezellig praatje met een veel te sterke bak ouderwetse filter pleur.

Ondanks de nu nog geldende maatregelen ga ik samen met mijn vijf bestuursgenoten er zeker voor zorgen dat 2021 een top jaar wordt voor de TFV!

Hoogachtend,

Arjen Meijer

Assessor I h.t. der Tandheelkunde FaculteitsVereniging Nijmegen.
assessori-tfv@radboudumc.nl