image-2018-06-03 (4)

Geachte lezer,

Mijn naam is Jeroen Bousché, 23 jaar oud en vijfdejaars tandheelkundestudent. Mijn thuisbasis ligt in het prachtige Duiven. Een dorp bekend bij menig student omdat iedereen zijn meubels haalt bij de Zweedse winkel. Tegenwoordig woon ik al weer 5 jaar in Nijmegen.

Ik was één van de gelukkigen die nog is ingeloot op Tandheelkunde. Hier had ik wel twee keer voor nodig, maar het was het meer dan waard. Een prachtstudie met een prachtige studievereniging. Bij de TFV was ik vooral actief op de feestjes en in het Dappenglaasje. Toen ik gevraagd werd als Abactis was dit voor mij dan ook een grote, maar erg leuke verassing. Net toen ik van plan was mij meer in te gaan zetten kwam deze kans aangewaaid. Deze kon ik niet laten glippen en zodoende ga ik komend jaar functioneren als Abactis der Tandheelkundige FaculteitsVereniging.

Verder zijn mijn hobby’s nog altijd voetballen, sqaushen en af en toe een beetje tokkelen op de gitaar. Gelukkig hebben we nu een gitaar in de TFV-kamer. Dus heb je een vraag, wil je een liedje horen of heb je gewoon zin om gezellig te babbelen, kom dan langs de TFV-kamer want je bent altijd welkom!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Bousché

Abactis h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

tfv@radboudumc.nl