Geachte lezer,

Mijn naam is Imre Wijngaarden. In februari 1999 werd ik in het zuiden van ons land geboren, in het mooie Tilburg. In die stad ben ik samen met mijn broertje en zusje opgegroeid. Alweer 3,5 jaar geleden besloot ik het zuiden in te ruilen voor Nijmegen, waar ik nu samen met 4 vrienden in een huis in het centrum woon.

De reden om naar Nijmegen te verhuizen was natuurlijk mijn studie. In 2017 begon ik aan de studie Tandheelkunde, waar ik nu alweer met heel veel plezier in het vierde jaar zit. Tijdens de introductie maakte ik kennis met de TFV. Toen werd ik vanaf het begin overladen met de vele feestjes, borrels in ’t Dappenglaasje en nog veel meer. Hoe ik mijn studie zou beleven wist ik toen nog niet, maar dat ik een fantastische studententijd zou gaan hebben was al wel duidelijk. Door de jaren heen heb ik actief mogen zijn in de Eerstejaarscommissie, de Wintersportcommissie, de Rallycommissie, de Weekendcommissie en tijdens de Introductie. Bij de TFV heb ik tot nu toe gekke dingen meegemaakt, veel plezier gehad, maar bovenal veel goede vrienden gemaakt. De vrienden waar ik nu mee in een huis woon heb ik dan ook via de TFV leren kennen. Toen ik een tijdje terug werd gevraagd als Abactis der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen voelde dit ook als een hele eer, waar ik absoluut geen nee tegen kon zeggen!

Zodoende zit ik tegenwoordig links van de Praeses en beantwoord ik komend jaar onder andere al jullie vragen via de mail. Voor spontane vragen of om gewoon een praatje te maken mag je me natuurlijk ook altijd aanspreken. Het wordt met de huidige pandemie een gek jaar, maar we gaan er alles uit halen wat erin zit! Ik hoop jullie later dit jaar dan ook te zien in de TFV-kamer.

 

Hoogachtend, 

Imre Wijngaarden

Abactis h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

tfv@radboudumc.nl