Geachte lezer,

Mijn naam is Aryan Zanjani. Ik ben geboren in ons prachtige buurland Duitsland, in Keulen om precies te zijn. Ik ben opgegroeid in het mooie Almelo, maar geen zorgen ik kan wel gewoon normaal cola en auto uitspreken. Ik woon inmiddels 4 jaar in Nijmegen.

Ik ben via de decentrale selectie toegelaten op Tandheelkunde. Nijmegen was de tweede stad waar ik probeerde om op de studie te komen. Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik hier beland ben. Een geweldige stad, studie en studievereniging. Ik ben altijd al actief geweest binnen de TFV. Onder andere binnen de Dappenglaasjecommissie, Weekendcommissie, Onderwijscommissie, Eerstejaarscommissie en Sinterklaascommissie. Toen ik gevraagd werd als Abactis kwam ik maar moeilijk uit mijn woorden. Ik heb altijd al een hartje gehad voor de vereniging en nu mocht ik het gaan bewijzen. Zodoende ga ik komend jaar functioneren als Abactis der Tandheelkundige FaculteitsVereniging.

Verder zijn mijn hobby’s nog altijd voetballen,  fitness en en ben ik een sneaker fanaat. Mocht je ooit een vraag hebben, wil je tips over de meest hippe sneakers of heb je zin om gezellig te kletsen, kom dan langs de TFV-kamer want mi casa es su casa!

Met vriendelijke groet,

Aryan Zanjani

Abactis h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

tfv@radboudumc.nl