Geachte lezer,

Mijn naam is Niels Delen. Alweer 22 jaar geleden ben ik geboren naast hét weerstation van Nederland in De Bilt, dit ligt in het midden van ons land tegen Utrecht aan. Opgegroeid ben ik in Bilthoven, waar ik vanaf mijn vierde woonde en in Zeist waar ik op de middelbare school zat. Tegenwoordig woon ik in Nijmegen boven Doornroosje en dus naast het station, hier woon ik nu anderhalf jaar.

Even lang geleden werd ik toegelaten op Tandheelkunde, ik ben nu tweedejaarsstudent. Na wat omzwervingen te hebben gemaakt bleek Tandheelkunde Nijmegen de beste optie voor mij en dat is het nog steeds! Ik beleef veel plezier aan de opleiding, stad en vereniging al moet ik zeggen dat als de tijd het toelaat ik in het weekend graag voor eventjes terug ga naar de Domstad. Echter hebben ze daar één ding niet (meer) en dat is Tandheelkunde en dan met name de TFV! Toen ik vorig jaar binnen kwam bij de introductie had ik geen idee wat de TFV was en was ik hier ligt sceptisch over, in Utrecht zijn het vooral de Studentenverenigingen die de boventoon voeren. Echter was ik na die week, wat zeg ik, na een dag al geheel overtuigd over deze ontzettend leuke vrijblijvende vereniging. Toen ik werd gevraagd als Abactis der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen moest ik het voor de vorm nog met mijn ouders overleggen maar natuurlijk wist ik het al lang zeker, dit ga ik honderd procent doen!

Zodoende zit ik tegenwoordig links van de Praeses en beantwoord ik komend jaar onder andere al jullie vragen via de mail. Voor spontane vragen of gewoon een praatje mag je me natuurlijk ook altijd aanspreken. Ik hoop jullie te zien in de TFV-kamer komend jaar!

Met vriendelijke groet,

Niels Delen

Abactis h.t. der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

tfv@radboudumc.nl